Saturday, September 5, 2009

Ku harap agar Ramadhan kali ini tiada penghujungnya…

Lebaran akan tiba…
Bukan kegembiraan tetapi kesedihan yang menanti…
Dengan harapan untuk mencium tangannya tapi pusara yang bakal ku tatapi…
Ku harap agar Ramadhan kali ini tiada penghujungnya…
Aku amat berharap… Tapi…
Yang tersurat tak mampu ku ubah…
Yang pasti hanya air mata mengiringi pagi aidilfitriku nanti..

Kali ini…
Lebaran yang dinanti tiada makna lagi…
Kerana ketiadaan seorang insan yang bergelar “Ayah”…

10 comments:

Melancholic Fool said...

Sabarlah... walaupun aku takkan faham camne nak lalu... tp, sabarlah...

edz87 said...

mekaseh bebanyak.. terpakse bersabar.. Sye kene doa untuk dia...

edz87 said...

Berbakti utk mak ayah selagi dorang bernyawa..

Yvonne Ling said...

;(

Be patient... May God comfort you and give you the strength to go on..

deeyah said...

sabar eh ed... dugaan tuhan ada hikmahnyer.. we may not understand... but we know u have the strength to get through it... be strong...

edz87 said...

Sye akan cbe tabahkan diri... Ppl come n go in our life...

Melancholic Fool said...

aku akan berdoa gak...

tak boleh bayangkan - contrary to what i always said - i love my parents so (x infiniti) much!

I'll pray for you...

sayu seh aku~

MeMeR said...

:(

Sean said...

Be strong dude..God love him more than us...

edz87 said...

Dunia ni adalah penjara bagi org islam... So doa2 lah mati awal... Get ready!!! cos we never know when is our time!!!

Post a Comment